Ontmoet onze veldwerkers! (21-1-2021)

Actie

Hoe deel je het evangelie in de islamitische wereld? Hoe ga je te werk als er nog helemaal geen autochtone kerk is?
Of sterker nog: hoe doe je dat als het zelfs verboden is om te evangeliseren?

Op DV 21 januari 2021 wordt er een avond georganiseerd in de Gereformeerde Gemeente te Apeldoorn die in het teken staat van deze en andere vragen m.b.t het wonen en werken in een islamitisch land. Tijdens deze avond zal er contact zijn met twee veldwerkers die Stichting Ismaël ondersteunt.

Samen met bestuurslid Bart Pater willen we nadenken over de (on)mogelijkheden om moslimvolken in het Midden-Oosten te bereiken met het evangelie. De avond begint om 20:00 uur.

U wordt van harte uitgenodigd om deze avond digitaal bij te wonen!

Vanwege de coronamaatregelen kan er slechts een beperkt aantal personen fysiek aanwezig zijn. Daarom zenden we deze hele avond live met beeld en geluid uit. U wordt van harte uitgenodigd om deze avond digitaal bij te wonen door u aan te melden via info@woestijnleven.nl.

Aanmelding is vereist omdat de livestream in verband met veiligheid van onze veldwerkers besloten is. Enkele dagen van te voren sturen we u per mail een link waarmee u deel kunt nemen aan deze livestream uitzending.

Meer informatie?
Voor meer informatie over het werk van Stichting Ismaël verwijzen wij u naar het boekje Kretenzen en Arabieren. Het boekje is gratis te verkrijgen.
Stuur een e-mail met uw naam en adresgegevens naar info@stichting-ismael.nl