Adventkalender ‘Speuren naar Soeheel’

Actie

Wilt u in de adventstijd met uw gezin nadenken over advent en tegelijk betrokken raken bij het werk in Gods Koninkrijk op het Arabisch Schiereiland?
Met dit doel wordt de adventkalender ‘Speuren naar Soeheel’ uitgegeven door Elke Dag Nieuw.

De adventkalender bestaat uit een vervolgverhaal over Salem en zijn halfzusje Nura die op zoek gaan naar een bijzondere ster.
Elke dag zijn er vragen die het verhaal verbinden met het Adventsevangelie.
We lezen lezen een stukje uit de Bijbel, zingen een psalm en knutselen verder aan een bouwplaat waarmee we het dorp van Salem en Nura tot leven brengen.

Deze adventkalender is geschreven door Saar van de Woestijne, die met haar gezin op het Arabisch Schiereiland woont en werkt. Het verhaal speelt zich in haar omgeving af.
Met deze adventkalender willen we dit onbekende deel van de wereld, dat nog grotendeels onbereikt is met het Evangelie, dichterbij brengen voor kinderen.

De adventkalender is te bestellen door een gift naar keuze te geven voor het werk van Stichting Ismaël op het Arabisch Schiereiland.
Naast Bijbelverspreiding en de ondersteuning van veldwerkers, wordt met deze actie ook noodhulp in het door oorlog zwaar getroffen Jemen gesteund.
Uw gift is dus van grote betekenis!

De adventkalender is een digitaal product dat u zelf kunt downloaden en printen.
Lees hier alle informatie over doneren en downloaden: www.elkedagnieuw.nl/adventkalender-2020.