Gratis boekje:
Stromen op het droge

In het gratis boekje ‘Stromen op het droge’ nemen we u mee naar ons werkterrein in het Midden-Oosten. In de vorm van ontmoetingen in het Midden-Oosten en een aantal projectbeschrijvingen krijgt de lezer een indruk van het werk van onze stichting. Als extra is een mooi verhaal voor kinderen toegevoegd.

Gods belofte voor het dorre woestijnland

Eind juni 2023 heeft Stichting Ismaël het boekje ‘Stromen op het droge’ uitgebracht. De titel van dit boekje is afgeleid van de bekende tekst uit Jesaja 44: “Want Ik zal water gieten op de dorstigen, en stromen op het droge.” Deze woorden zijn een belofte. Een belofte van de levende God, Die nog nooit één van Zijn beloften heeft gebroken. Moge de Heere het water ook heden nog laten stromen over het droge woestijnland.

Persoonlijke getuigenissen

‘Stromen op het droge’ neemt u mee naar het werkterrein van Stichting Ismael  in het Midden-Oosten. Persoonlijke getuigenissen geven we u een inkijkje in het leven van christenen in de Arabische wereld. Voor kinderen is er een verhaal, dat laat zien hoe getraumatiseerde kinderen geholpen worden in een van onze projecten.

Jaarverslag 2022

Dit boekje bevat daarnaast ons jaarverslag. We laten niet alleen cijfers zien, maar lichten ook een aantal projecten toe.
Alle projecten van Stichting Ismaël staan in het teken van verspreiding van het Evangelie: Gods Woord biedt hoop voor de landen in het Midden-Oosten.

Vraag gratis aan

Als u het onderstaande formulier invult, krijgt u het ‘Stromen op het droge’ gratis toegezonden.

Persoonlijke ontmoetingen

Door middel van een ontmoeting met een imam, een Arabische jonge dame en een gemeente in Egypte geven we u een inkijkje in het leven van een christen in het Midden-Oosten.

Projecten

In 'Stromen op het droge' laten we zien hoe we de hulpgelden besteden. Een aantal projecten lichten we in het bijzonder toe. Ook wordt een overzicht gegeven van op korte termijn te initiëren projecten.

Tentenmakers

Een belangrijke missie van Stichting Ismaël is het ondersteunen en uitzenden van ‘tentenmakers’. Onze veldwerkers zijn uitgezonden om als christen te wonen, te werken en te leven in een Arabisch land.

Vraag gratis aan

Vraag vandaag nog het gratis boekje 'Stromen op het droge' aan en lees meer over Liya, een zoekende imam en een gemeente in Egypte. Het geeft u een inkijkje in het leven van christenen in de Arabische wereld. En als extra is het verhaal van Fadi opgenomen, speciaal voor kinderen.