Stichting Ismaël benoemt bureaumanager

Nieuwsartikel

16-2-2021 Het bestuur van Stichting Ismaël heeft Jan Vreeken (56 jaar) aangesteld als bureaumanager en verwelkomt de nieuwe bestuursleden Bart-Jan Noorlander en Jan Roukens.

Vreeken, sinds 2015 betrokken bij de stichting, treedt af als secretaris van het bestuur en gaat parttime aan de slag. Hij wordt opgevolgd door Steef Post. Vreeken was jarenlang actief in de drukwerkwereld, aldus het persbericht in het Reformatorisch Dagblad.

“Stichting Ismaël groeit en heeft behoefte aan een vaste medewerker“, licht bestuursvoorzitter ds. W. Visscher toe. “Door deze aanstelling kunnen we ons werk voor de Arabische wereld uitbreiden. De geestelijke nood is groot.”

Ook mocht de stichting met Bart-Jan Noorlander en Jan Roukens twee nieuwe bestuursleden verwelkomen. Noorlander is consultant bij Helpende Handen en Roukens is business development specialist bij Roukens Development.

Klik hier voor het voltallige bestuur

Stichting Ismaël legt zich toe op het op het verbreiden van het Evangelie in de Arabische wereld. Dat werk gebeurt door het uitzenden van veldwerkers, maar ook door het vertalen en verspreiden van Bijbels en andere christelijke boeken. Er zijn veldwerkers actief in diverse landen van het Midden-Oosten.

Het werk van Stichting Ismaël is qua inkomsten volledig afhankelijk  van giften. Doet u mee om deze ons werk mogelijk te maken?
Uw gift (ANBI, fiscaal aftrekbaar) is heel hartelijk welkom op rekeningnummer NL68 TRIO 0786 7131 43 t.n.v. Stichting Ismaël.
Hebt u de mogelijkheid om periodiek te steunenKlik hier en kies als bestemming het project dat u het meest aanspreekt.