Stichting Ismaël zendt twee werkers uit

Nieuwsartikel

14-1-2021 Stichting Ismaël zendt in januari twee veldwerkers uit naar het Midden-Oosten. Beide werkers zijn...
Lees verder onder de foto

Beide werkers zijn afkomstig uit de reformatorische achterban waaronder Stichting Ismaël werkt. Uit veiligheidsoverwegingen verstrekt de stichting geen namen van de uitgezonden veldwerkers. Het gaat om een jonge man en een jonge vrouw. Beiden zijn single.

De ene veldwerker is deze week uitgezonden, de andere vertrekt later deze maand. De nieuwe veldwerkers zullen zich bezighouden met het versterken van de lokale kerk en met evangeliseren onder de grotendeels islamitische bevolking.

In de achterliggende jaren zond Stichting Ismaël al vier andere werkers uit, zowel voor kortere als voor lange termijn. Zij werken op het Arabisch Schiereiland, waar in de meeste gevallen nog geen lokale kerk bestaat.

Stichting Ismaël richt zich op het verbreiden van het Evangelie in de Arabische wereld. Dat werk gebeurt door het uitzenden van mensen (projectnaam Woestijnleven), maar ook door het vertalen en verspreiden van Bijbels en andere christelijke boeken en door hulpverleningsprojecten.

De veldwerkers worden uitgezonden als vrijwilliger en zijn qua inkomsten volledig afhankelijk  van giften. Doet u mee om deze uitzendingen mogelijk te maken?
Uw gift (ANBI, fiscaal aftrekbaar) is heel hartelijk welkom op rekeningnummer NL68 TRIO 0786 7131 43 t.n.v. Stichting Ismaël.
Hebt u de mogelijkheid om periodiek te steunenKlik hier en kies als bestemming Woestijnleven (veldwerkers algemeen).