Terugblik Ismael Familiedag 2024

Nieuwsartikel

Ruim 400 mensen bezochten op 18 mei jl. de 2e Ismaël Familiedag. De bezoekers werden betrokken bij inhoud en hebben genoten van gezelligheid.

Inhoudelijk programma  

Er waren inhoudsvolle lezingen met bijpassende zang en muziek, workshops over evangelisatie dichtbij huis en ver weg etc. Ook was er een kinderprogramma waar ruim 50 kinderen aan hebben deelgenomen. Aan het eind van het hoofdprogramma kwamen de kinderen een aangeleerd lied zingen: Het dorre land zal juichen, en bloeien als een roos!

Gezellig buitenprogramma

Ook het buitenprogramma met infokramen, verkoopkramen, koffie, koeken, snacks etc. was bij velen in trek, het was bijzonder prachtig weer.
Voor de kinderen was er een springkussen, een doolhof, en een rondje kameelrijden vonden ze een belevenis.

Dankbaar

Dank voor jullie komst. Dank aan allen die aan deze dag hebben bijgedragen. Dank aan die ondernemers die deze dag financieel mogelijk hebben gemaakt. Maar bovenal dank aan God die hemel en aarde gemaakt heeft. Die Zijn Zoon gezonden heeft om te zoeken en zalig te maken wat verloren was. Die Zijn Geest heeft gegeven om ons te leiden in al de waarheid. Die zelfs de meest dorre woestijn kan laten bloeien!

doneren

We zijn dankbaar voor de vele steun die we ervaren voor ons werk in het Midden-Oosten en hopen samen met uw betrokkenheid en gaven meer mensen te bereiken met het Evangelie.

Terugblik in beeld